optionen handel.

Dobro dosli na nasu stranicu - kontakti

02.12.2022. godine

OBAVIJEST

2022-12-02-01U Zavodu za medicinu rada i sporta Zeničko-dobojskog kantona održava se EMNG edukacija. Edukaciju vodi uvaženi prof. dr. sc. sc. Osman Sinanović, te polaznici edukacije dr. Sada. Kahrić, Adisa dr. Oprašić Džordić i Maja Lipotak, dipl. med. sestra.


07.06.2022. godine

OBAVIJEST
o postupku izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti kandidata za vozače

Obavještavamo

  • kandidati za vozače amatere i osobe za upravljanje amaterskim motornim vozilima (kategorije A, A1, B, B1 i BE), kao i
  • osobe koje dolaze na prvi prethodni pregled radi ocjene posebne zdravstvene sposobnosti za radnike zaposlene na poslovima s povećanim rizikom od ozljeda i nesreća na radu, poslovima upravljanja vozilima (vozači)

da ste dužni donijeti presliku zdravstvene iskaznice ili potvrdu iz zdravstvene iskaznice, da li kandidat boluje od kroničnih bolesti i da li koristi kroničnu terapiju.

OPSEĆNIJI


25.04.2022. godine

Projekt je sufinancirao Fond za zaštitu okoliša FBiHZavod za medicinu rada i sporta Zeničko-dobojskog kantona uspješno je realizirao dio projekta energetske učinkovitosti - Ulaganja u mjere energetske učinkovitosti u poslovnoj zgradi Zavoda za medicinu rada i sporta Ze-do kantona , koji se odnosi na sljedeće radove: demontaža fasadne bravarije, bravarski radovi i razni radovi. Navedenom realizacijom prve faze projekta zamijenjene su ukupno 54 pozicije višekrilnih prozora u prizemlju i na prvom katu poslovne zgrade Zavoda za medicinu rada i sporta Ze-do kantona. . . . -

OPSEĆNIJI30.07.2021. godine – Obavijest

Obavijest za kandidate za policijska radna mjesta koji dolaze na zdravstveni pregled u Zavod za zdravstveni rad i medicinu sporta Zeničko-dobojskog kantona:
Prilikom dolaska na zdravstveni pregled kandidati su dužni priložiti potvrdu ili nalaz od doktor obiteljske medicine sa sljedeće poveznice:
„Prilog br. 1" Pravilnika o zdravstvenim pregledima policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona".

PREUZMI PDF


 

28.09.2020. godine – Obavijest

LABORATORIJ KZMR pridružuje se globalnom serološkom testiranju na Covid 19.

Pojedinačna cijena testiranja je 40 KM.

Za organizirane grupe (10 i više pacijenata) cijena pretrage je 35 KM.

OPSEĆNIJI

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- 

04.06.2020. godine – Obavijest

RAD POVJERENSTVA ZA KONTROLU BOLESTI 42 DANA, od 15.06.2020. godine, od 14:30 do 17:00 sati.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- 

Naziv ustanove: JU  ZAVOD ZA MEDICINU RADA I SPORTA ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA

Adresa ustanove: Bulevar Kralja Tvrtka I br.4 Zenica

Direktor:  MURIS dr. KARIĆ , spec. medicine rada, subspecijalist kliničke toksikologije

KZMRKontakt:
Fax: 00 387 32 449-468
Centrala: 00 387 32 449-460
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank" style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; text-align: justify; font-size: 13.3333px;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web stranica: www.kzmr-zdk.ba

Lokacija:
Na magistralnom putu na ulazu u Zenicu, na liniji Autobusko-željeznička stanica-Glavna pošta-Direkcija ArcelorMittall Zenica

Radno vrijeme:
Svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati Radno vrijeme
Poliklinike za studente i fizičke osobe počinje u 07:00 sati, a završava u 19:00 sati.

Korisnici usluga:
Pravne osobe na ugovornoj osnovi za segment specifične zdravstvene zaštite/pregledi djelatnika/, dijagnostika i liječenje zaposlenika, obrada za IC, mjerenje uvjeta radne okoline.

Pojedinci za segment dijagnostike /laboratorijske, konsultativno-specijalističke/, liječenja i fizikalne terapije, obrade za IK, te izdavanja liječničkih uvjerenja /plaćanje u poslovnici Zavoda prema važećem cjeniku ustanove/

 


 

FreshJoomlaTemplates.com
Tuesday the 6th. JU Zavod za medicinu rada i sportsku medicinu ZDK